Slide Main 1aa
Slide Main 1aa
Print
Print
Website12

PENAFIAN

Untuk makluman, berikutan syarikat Classic Worldwide Corporation (M) Sdn Bhd mendapat sambutan yang menggalakkan di pasaran, anda DINASIHATKAN untuk membuat PENGESAHAN terus kepada pihak syarikat mengenai program yang ingin anda sertai. Ini adalah bagi tujuan pemantauan supaya pelan asal syarikat TIDAK diubahsuai oleh pihak yang tidak bertanggungjawab yang boleh menyebabkan kekeliruan. Syarikat CWC juga TIDAK PERNAH melantik atau mempunyai sebarang usahasama dengan mana-mana pihak lain baik dengan syarikat, pertubuhan, atau mana-mana individu dalam menjalankan perniagaan jualan langsung. Pendaftaran melalui sistem syarikat CWC SAHAJA yang mengesahkan bahawa suatu entiti berkenaan telah menjadi ahli berdaftar dengan CWC dan secara tidak langsung melayakkan anda untuk menerima insentif-insentif yang telah disediakan. Sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi terus ke talian 04-421 3217.

Sekian, harap maklum. Terima kasih.

PERHATIAN !!!

Untuk makluman ahli dan bakal ahli yang budiman, sila pastikan pendaftaran ahli dilakukan dalam tempoh 24 JAM selepas bayaran diterima dan bakal ahli diminta memaklumkan pihak syarikat sekiranya anda masih belum menerima khidmat pesanan ringkas dari syarikat selepas 48 JAM membuat bayaran. Pihak syarikat tidak bertanggungjawab di atas kelewatan pendaftaran.Untuk mengelakkan dari berlaku kelewatan, anda boleh melakukan transaksi terus ke akaun syarikat dan memaklumkan pada syarikat tentang pembayaran tersebut. Harap maklum.


woman-ceo

MAKLUMAT TERKINI

  • Legasi Jutawan ARBA Edisi Ke-2
  • Penajaan Program Pencetus Ummah Musim Ke-3
  • Pelancaran CWC Republic di seluruh Malaysia


Classic Worldwide Corporation

CWC merealisasikan peluang untuk usahawan-usahawan MLM untuk mencipta sejarah dan pembaharuan dalam arena ini. Produk CWC adalah produk-produk yang pertama kali diperkenalkan di Asia ataupun sekurang-kurangnya di Malaysia dan mempunyai fakta klinikal yang sahih tentang kemujarabannya. Cipta kejayaan bersama Classic Worldwide Corporation (CWC).
INFO SYARIKAT


  • Alamat: No.210, Aras 1,
    Jalan Lagenda 8, Lagenda Heights,
    08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman.

  • Tel: +604-421-3217

  • Email: admin@cwc.com.myCLASSIC WORLDWIDE CORPORATION (773082-M). ALL RIGHTS RESERVED.